Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd in Zweedse handen

21 oktober 2024 11:51
Foto: Pro Shots

Wedstrijd in Zweedse handen; image source: Pro Shots

De UEFA heeft de Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg aangesteld om de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en PSV morgenavond in de UEFA Champions League in goede banen te leiden. De Zweed wordt daarbij ondersteund door grensrechters Mahbod Beigi en Andreas Söderqvist. Adam Ladebäck is aangesteld als vierde official terwijl Bojan Pandzic zal fungeren als VAR.

Het wordt de tweede keer dat Nyberg een wedstrijd van PSV toegewezen heeft gekregen. In februari 2022 leidde hij de wedstrijd in de tussenronde van de UEFA Conference League tussen PSV en Maccabi Tel Aviv. PSV wist die wedstrijd uiteindelijk met 1-0 te winnen. De Zweed is zeer ervaren en floot op het afgelopen Europees Kampioenschap in Duitsland zijn eerste duel op een internationale eindronde voor landenteams. Nyberg is een scheidsrechter die niet met kaarten strooit en over het algemeen op de achtergrond blijft in de wedstrijden die hij fluit.

De Zweedse arbiter was vrij in de tweede ronde van de competitiefase van de UEFA Champions League. Wel had hij in de eerste speelronde de leiding over de wedstrijd tussen Manchester City en Inter Milan. Dat duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. De Zweed gaf ook in die wedstrijd slechts één gele kaart.




Tags

uefa nyberg zweed andreas aviv beigi bojan competitiefase conference duitsland eindronde glenn inter ladeback landenteams maccabi mahbod milan pandzic soderqvist strooit var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.821 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman bosz bot dams eredivisie feyenoord flamingo hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp mauro perisic psg rkc saibari schouten sporting til tillman vaio veerman weghorst