Transparent
Inloggen
Sluiten

Lang: "Trots op het team"

23 oktober 2024 00:57
Foto: Pro Shots

Lang: "Trots op het team"; image source: Pro Shots

Na afloop van het 1-1 gelijkspel in Parijs verscheen doelpuntenmaker Noa Lang voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Helene Hendriks terug te blikken op zijn wedstrijd:"Ja, hij zat er goed in. Je weet dat je af en toe onder druk komt tegen een team van wereldklasse. Dan moet je een beetje geluk hebben soms, maar ik ben gewoon trots op dit team."

"Je weet dat het in het eerste kwartiertje, twintig minuten altijd gaat stormen. Als je uit speelt, zeker tegen zo'n ploeg... Dan moet je even overleven en dat hebben we vandaag goed gedaan. Voor mij was het Hakimi een beetje volgen, iedereen heeft gewoon een taak en iedereen moet gewoon zijn man volgen. Dan ga je vanzelf ruimte krijgen want dan gaan ze fouten maken en dat zag je ook bij mijn goal."

"Ja, er was wel genoeg ruimte voor ons. Die kans met Guus, jammer. Eerste helft nog een paar keer, ook jammer. De tweede helft was het wel vooral overleven. We kregen nog een honderd procent kans met Guus maar voor de rest was het gewoon overleven. Ik denk ook geen schande."

"Goede uitslag ten aanzien van hoe de wedstrijd is verlopen, ja. We hadden ook gewoon kansen om vaker te scoren, we hebben het af en toe zwaar gehad maar al met al mogen we wel trots op onszelf zijn, we hebben dit punt wel echt verdiend."




Tags

blikken doelpuntenmaker hakimi helene hendriks kwartiertje parijs schande wereldklasse ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman boscagli bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona intensiteit jong juve juventus mauro psg rkc saibari schouten sparta sporting ster til tillman vaio veerman weghorst