Transparent
Inloggen
Sluiten

Flamingo: "Iedereen deed er alles aan"

23 oktober 2024 01:22
Foto: Pro Shots

Flamingo: "Iedereen deed er alles aan"; image source: Pro Shots

Ook Ryan Flamingo kwam na een wederom sterk optreden voor de camera's van Ziggo Sport, om samen met Helene Hendriks en André Ooijer terug te blikken op zijn wedstrijd in het Parc des Princes tegen Paris Saint-Germain:"Ik vond dat we de eerste helft echt een hele goede pot speelden. De tweede helft was het wel een stuk lastiger. Op een gegeven moment scoorden zij en drukten ze ons wel heel erg. Ik had de taak om hun spits op te pakken, maar eigenlijk speelden ze niet echt met een spits, hij zakte heel erg uit dus ik had niemand in wie ik me vast kon bijten. Maar dan moet je gewoon goed praten met je medespelers en jezelf overgeven op de juiste momenten. Vooral het neerzetten is belangrijk deze wedstrijd."

"Je moet gewoon gefocust zijn voor elke bal die je kunt onderscheppen, elke dieptebal. Dat is het belangrijkste, denk ik. Ja, omdat ik meer een klik krijg met iedereen weet je wat iedereen en bepaalde spelers kunnen. Je weet beter wat je van elkaar kunt verwachten. Die klik? Dat zit hem in de teamgeest. Je traint elke dag met elkaar. Op een gegeven moment weten we wat we kunnen en op een gegeven moment wordt dat dus ook wel makkelijker."

"Wij zijn goed aan de bal dus we moesten rustiger aan de bal zijn en wat langer de bal proberen te houden. Zodat het niet telkens op en neer gaat en we ook wat rust hebben. Ik denk zo rond de dertigste minuut dat we de bal wat langer in de ploeg wisten te houden en toen ook wat meer kansen kregen. Ik hoorde ook in het stadion dat hun fans begonnen te fluiten, dat deed ons ook goed. De tweede helft kwamen hun gewoon heel fanatiek eruit en scoorden ze ook de goal. Dan wordt het een lastige wedstrijd. Toen werd het echt overleven. Ik vind wel dat we dat goed hebben gedaan. Iedereen sprintte terug, ook de invallers die erin kwamen. Iedereen deed er alles aan om dit gelijkspel voor elkaar te krijgen."

"Ik ben wel tevreden. Dit was gewoon een topploeg waar we tegen hebben gespeeld. Jammer dat we niet hebben gewonnen. Guus had daar nog wel een mooie kans voor. Maar die hadden zij ook. Ik denk over het algemeen dat een 1-1 een mooie eindstand is."




Tags

flamingo blikken dertigste dieptebal drukten fanatiek helene hendriks onderscheppen ooijer overgeven parc princes sprintte teamgeest topploeg ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman boscagli bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona intensiteit jong juve juventus mauro psg rkc saibari schouten sparta sporting ster til tillman vaio veerman weghorst