Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd onder leiding van Van der Eijk

25 oktober 2024 14:16
Foto: Pro Shots

Wedstrijd onder leiding van Van der Eijk; image source: Pro Shots

De KNVB heeft Sander van der Eijk aangesteld om de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle morgenavond in goede banen te leiden. De arbiter wordt daarbij ondersteund door grensrechters Roy de Nas en Dyon Fikkert, terwijl Laurens Gerrets de rol van vierde official op zich neemt. Edwin van de Graaf is aangesteld als VAR terwijl hij op zijn beurt weer wordt geassisteerd door Erik Koopman.

Het wordt dit seizoen de eerste wedstrijd van PSV die Sander van der Eijk gaat fluiten. Wel had hij dit seizoen al de leiding over Feyenoord-NAC(2-0) en de door AZ geboekte monsterscore tegen sc Heerenveen was ook met Van der Eijk als scheidsrechter. Ook vorig seizoen kwam PSV de jonge arbiter niet tegen. De laatste keer dat Sander van der Eijk een wedstrijd van PSV floot, was op 7 januari 2023 met Sparta Rotterdam als tegenstander in het Philips Stadion. Die wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel terwijl de arbiter eind augustus 2022 PSV met 7-1 thuis zag winnen van FC Volendam.




Tags

eijk dyon feyenoord fikkert geboekte gerrets graaf heerenveen knvb koopman laurens monsterscore nac nas pec sparta var volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman boscagli bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona intensiteit jong juve juventus mauro psg rkc saibari schouten sparta sporting ster til tillman vaio veerman weghorst