Transparent
Inloggen
Sluiten

Snelle Koreaan Cho op stage bij PSV

12 juli 2003 10:42

Verslaggever: RvW

De Koreaanse voetballer Cho Won-Kwang is de komende twee weken op proef bij PSV, zo meldt PSV.nl De 17-jarige speler van Anyang LG voegde zich zaterdag bij selectie voor de eerste training van PSV in Zuid-Korea. Hij zal geen wedstrijden meespelen in het eerste elftal, zo meldt PSV.

Snelheid is een van de kenmerken van de Koreaan. De 1m81 lange Koreaan loopt de 100 meter onder de 11 seconde. Een jaar geleden was Manchester United in de markt voor Cho. De Britse club zou echter geeist hebben dat Cho de Britse nationaliteit aannam om geen problemen te krijgen in Engeland. Daarop zou een overgang naar de jeugdopleiding van de Engelse kampioen destijds gestrand zijn.

PSV heeft op PSV.nl inmiddels videobeelden (tegen betaling) van de Koreaanse stageloper, genomen tijdens de eerste training.

Meer op




Tags

cho koreaan stage aannam anyang betaling engeland gestrand kenmerken korea kwang nationaliteit stageloper voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte