Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenduel op internet? Koreanen in de basis

13 juli 2003 15:20

Verslaggever: RvW

De Koreaanse zender KBS2 zendt het duel tussen de Olympische selectie van Zuid-Korea en PSV live uit, ook via internet (zie aankondiging). De wedstrijd begint maandag om 12.00am Nederlandse tijd, het programma 10 minuten ervoor. Voor het bekijken van de live-uitzendingen van KBS2 moet je je echter registreren. Hoewel er een apart registratieproces voor buitenlanders is, is het ons nog niet gelukt deze met succes te doorlopen.

Volgens Koreaanse media heeft Hiddink inmiddels bevestigt dat zowel Young-pyo Lee (als linksback) als Ji-sung Park (als rechtshalf) in de basis zullen starten maandag. Rommedahl, Vogel en Bogelund zouden o.a. op de bank starten. Hiddink, die het ereburgerschap van Busan City ontving, zit weer op de bank bij PSV. Bij de Koreanen speelt de spits Dong-hyun Kim wel, maar Chun-soo Lee niet mee.

Voor Kezman is het overigens niet de eerste keer dat hij in Korea is. Met zijn nationale elftal speelde hij in 2000 twee keer in Korea, twee keer 0-0.

In Korea gaan de media er gemakshalve al vanuit dat de snelle aanvaller Cho het Franse Rennes definitief heeft laten vallen om op 23 augustus als hij 18 wordt een contract te tekenen bij PSV.

Meer op




Tags

korea koreanen hiddink kbs lee aankondiging bogelund buitenlanders busan cho chun dong ereburgerschap gemakshalve hyun kezman kim park pyo rechtshalf registratieproces registreren rennes rommedahl soo sung vogel zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte