Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV opnieuw in verband gebracht met Braziliaan Dudu [update]

16 juli 2003 10:21

Verslaggever: RvW

Volgens de Italiaanse site Calciomercato staat Dudu Cearense op de nominatie om naar PSV te komen. Het Braziliaanse UOL maakt ook melding van de geruchten.. PSV volgende de middenvelder al veel langer. In december werd hij ook al in verband gebracht met PSV. Ook een Russische club zou interesse hebben getoond.

De 20-jarige aanvallend ingestelde speler van Vitoria was zeer verrassend geselecteerd voor het nationale elftal van Brazilie in de strijd om de Confederations Cup onlangs in Frankrijk. Hij komt uit voor Vitoria, de ploeg waarmee PSV al jarenlang nauwe contacten heeft en waar ook de huidige PSV'er Leandro vandaan komt. In 2001 spelde hij in Eindhoven mee om de Otten Cup. Zijn volledige naam luidt Alexandro Silva de Sousa.

Zie ook PSV Forums:
Nieuwe discussie
Oude discussie

[update]
Volgens de Braziliaanse sportkrant Lance heeft de coach van Vitoria vandaag laten weten dat er al een akkoord tussen Vitoria en een Bulgaarse club over de transfer van Dudu. Even later ontkende een bestuurslid van de club in gesprek te zijn met een BUlgaarse club, al wilde hij niet ontkennen dat er buitenlandse interesse is voor de middenvelder.

Meer op




Discussieer mee op de forums


Tags

dudu vitoria braziliaan alexandro bestuurslid calciomercato cearense confederations frankrijk lance leandro nominatie ontkennen otten silva sousa spelde sportkrant uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte