Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV supporters weer boos op de NOS

20 juli 2003 21:06 - PSV Forums

Verslaggever: MP

Na de geringe aandacht voor het kampioenschap in 2000, het geen enkele aandacht schenken voor het indrukwekkende afscheid van de PSV coryfee?n Stan Valckx en Luc Nilis en de ontevredenheid over het slechts 1 maal live uitzenden van PSV in de Champions League van afgelopen seizoen hebben sommige PSV supporters op de PSV Forums opnieuw boos gereageerd op de NOS naar aanleiding van de Studio Sport uitzending van vanavond. De NOS zou tussen 19.30 en 20.00 uur een samenvatting van de wedstrijd PSV ? LA Galaxy op het prestigieuze internationale voetbaltoernooi om de Peace Cup uitzenden waar de Eindhovenaren door in PSV-merchandising geklede Koreanen massaal toegejuicht en bewonderd worden en waar de landskampioen via een klein wonder de finale wist te bereiken.

Waarschijnlijk omdat het WK zwemmen wat voor half acht uitgezonden werd iets uitliep is de aangekondigde samenvatting van PSV zonder iets te zeggen geschrapt. Alleen de ruime samenvatting van de vandaag gereden etappe in de Tour de France werd uitgezonden. De PSV fans vinden die keuze merkwaardig omdat bewuste etappe vanmiddag al live uitgezonden is en vanavond in het Tourjournaal ook nog uitgebreid aan bod zal komen. De ruime samenvatting van het wielrennen met achteraf ook nog interviews had volgens de PSV fans best korter gekund.

Meer op PSV Forums




Tags

nos samenvatting etappe bewonderd coryfee galaxy koreanen korter merchandising nilis ontevredenheid peace toegejuicht tour tourjournaal uitliep uitzending valckx voetbaltoernooi wielrennen wonder zwemmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte