Transparent
Inloggen
Sluiten

Verkoop JC-schaal vanaf morgen; fans roepen weer op tot boycot

23 juli 2003 13:53 - Info verkoop JC Schaal

Verslaggever: BvT

De Supportersvereniging PSV maakte vanmiddag de procedure bekend met betrekking tot de kaartverkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal VIII. Deze begint morgenochtend; leden betalen ? 23, overige CC-houders ? 38,50. PSV Fans United en vele andere fans roepen echter wederom op tot een boycot van de wedstrijd, vanwege het ook dit jaar weer terugkerende gedonder rondom de organisatie in Amsterdam.

De beslissing om al dan niet te gaan blijft echter bij de individuele supporter zelf, daar de Supportersvereniging PSV wel een busreis organiseert. De supportersverenigingen willen er vooral voor zorgdragen dat dezelfde problemen de jaren hierna niet meer zullen voorkomen; "Dit moet absoluut de LAATSTE maal zijn dat de Johan Cruijffschaal in de Amsterdam Arena onder dergelijke voorwaarden door de KNVB georganiseerd wordt omdat de voorwaarden geen recht doen aan de supporters van beide clubs", aldus de fanclubs.

Lees meer: Supportersvereniging PSV; PSV Fans United; PSV Online. De laatste site maakte ook onderstaand logo voor de boycot. Ondertussen wordt ook op de PSV Forums druk gediscussieerd over de zin en onzin van de boycot.

Meer op Info verkoop JC Schaal




Tags

boycot supportersvereniging arena busreis cruijffschaal cruyff fanclubs gedonder houders knvb logo morgenochtend onzin procedure supportersverenigingen viii zorgdragen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte