Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Van Nistelrooy ondergaat kijkoperatie

28 april 2000 13:59

Verslaggever: NvdL

Ruud van Nistelrooy heeft een kijkoperatie ondergaan in het St Anna ziekenhuis. Nadat de spits vanmorgen op de training door zijn knie was gegaan werd hij in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Aldaar werd duidelijk dat de spits de operatie moest ondergaan om te controleren wat er met de knie aan de hand was. Wat de resultaten hiervan zijn is nog niet bekend.

Gevoelig detail is dat het gerucht ging dat de transfer naar Manchester stil ligt juist vanwege het feit dat van Nistelrooy eerder deze week, tijdens de keuring in Engeland, een kijkoperatie weigerde, dit oa. om het EK niet in gevaar te brengen. De kans dat van Nistelrooy dit seizoen nog in actie komt voor PSV is miniem, zijn deelname aan het EK lijkt nu ook op de tocht te staan.

Meer op




Tags

nistelrooy kijkoperatie allerijl anna controleren engeland keuring miniem tocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage