Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman wil alleen naar topclub

31 juli 2003 17:00

Verslaggever: RvW

Tegenover de BBC heeft Mateja Kezman laten weten alleen de overstap naar een andere club te maken als het gaat om een topclub, een club met een echte ambitie om in de top mee te doen. Geruchten over Tottenham Hotspur die de ronde deden, wilde hij via het interview de kop indrukken. Die club is volgens hem niet ambitieus genoeg en sportief een stap terug. "Geld is op dit moment geen drijfveer. Ik heb veel ambitie en wil veel prijzen winnen. Dat kan niet bij een club als Tottenham Hotspur". De Joegoslaaf sprak tegenover de Britse publieke omroep de hoop uit ooit nog eens samen te mogen spelen met zijn oud ploeggenoot Ruud van Nistelrooy.

Zie interview: BBC

Meer op




Tags

kezman bbc tottenham indrukken joegoslaaf mateja nistelrooy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte