PSV wint ook derde beker; overwinning op West Ham; debuut Gonzalez

1 augustus 2003 20:05 - PSV Online

Via een 1-2 overwinning op West Ham United heeft PSV The Out Performance Display Cup weten
binnen te slepen. In een matige wedstrijd tegen de degradant uit de Premier League kwam PSV voor rust op achterstand door een doelpunt van Cole.
PSV kwam pas laat in de wedstrijd terug. Kezman, net ingevallen, bracht de stand 20 minuten voor tijd
op gelijke hoogte. Een andere invaller, Rommedahl, besliste een minuut voor tijd de wedstrijd met de 1-2. De Costaricaan Gonzalez maakte zijn debuut bij PSV, hij verving Young-pyo Lee in de tweede helft.

Wedstrijdverslag: Zie PSVonline.nl, bij hen was de wedstrijd vanavond live te volgen.