Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Van Raaij gaat Hiddink voordragen voor rol in directie

4 augustus 2003 00:25

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad meldt dat Van Raaij Hiddink op zeer korte termijn bij de Raad van Commissarissen gaat voordagen als nieuw lid van de directie. "ik word wat eenzaam" aldus Van Raaij tegenover het AD over het feit dat hij na het vertrek van Spooren nog de enige is in de PSV directie. Hiddink zal de verantwoordelijkheid krijgen over de technische zaken, als de Raad van Commissarissen dat accepteert. Daarnaast gaat de zoektocht verder naar een nieuwe commerciele directeur. Hiddink zal dus meer zaken op de achtergrond gaan doen, al zal hij ook de hoofdcoach blijven. Maar zondag liet hij de coaching opnieuw over aan Erwin Koeman, terwijl hij zelf op de tribune zat. Hiddink overweegt zelfs dat het gehele seizoen te gaan doen.

Meer: Algemeen Dagblad (gratis registratie)

Meer op




Tags

hiddink raaij accepteert coaching eenzaam erwin koeman registratie spooren voordagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte