Transparent
Inloggen
Sluiten

Ferguson: voorzichtigheid blijkt terecht

29 april 2000 10:07

Verslaggever: RvW

Alex Ferguson van Manchester United liet na bekend worden van de blessure van de Van Nistelrooy weten dat hoe pijnlijk zijn constatering ook was de voorzichtigheid van Manchester United betreffende de situatie van de knie van Van Nistelrooy gerechtvaardigd was. ferguson liet weten dat hoewel de transfer nu van de baan is, hij de spits zeker zal blijven volgen in de toekomst.

Inmiddels duiken er in allerlei media verhalen op over redenen waarom Van Nistelrooy geblesseerd raakte. De PSV arts liet weten dat de blessure niets te maken had met het herstel van zijn oude blessure en slechts een toevallige bijkomstigheid was. Voor de transfer naar Manchester United waren er echter al geluiden te horen als zou de medische staf Van Nistelrooy hebben geadviseerd niet te pushen om op tijd fit te geraken voor de laatste wedstrijd van PSV, omdat hij dan wel eens het EK op het spel zou kunnen zetten. Over die geluiden wordt nu niet meer gesproken, maar ze krijgen nu wel een aparte bijklank.

Meer op




Tags

ferguson nistelrooy voorzichtigheid arts baan bijklank bijkomstigheid constatering gerechtvaardigd toevallige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage