Transparent
Inloggen
Sluiten

Technische staf is het eens met haar supporters

8 augustus 2003 21:14

Verslaggever: MP

Op de Utrechtse Jaarbeurs hielden de trainers Erwin Koeman en Foeke Booy vandaag een persconferentie over de Johan Cruijf schaal van zondag. De technische staf van beide clubs gingen o.a. voor de camera?s van de NOS in op het feit dat ze in een halfvol stadion moeten aantreden omdat Utrecht en PSV fans de wedstrijd boycotten vanwege het verplichte dure combivervoer en de kaartenverdeling. "We hadden eigenlijk niet in Amsterdam moeten spelen" liet Erwin Koeman weten. FC Utrecht trainer Foeke Booy was het roerend met Koeman eens: "Dit had nooit mogen gebeuren." Het feit dat er alleen kaarten voor de 2e ring beschikbaar zijn voor beide supportersschare vinden beide trainers ronduit belachelijk.

Henk Kesler gaf aan begrip te hebben voor de protestactie. De voorzitter van de KNVB gaf aan dat de wedstrijd net zo?n feest had moeten worden als 2 jaar geleden bij PSV ? FC Twente. Beide clubs mochten toen wel van de Amsterdamse autoriteiten op eigen vervoer komen. Henk Kesler wist verder te melden dat door de boycot van de Utrecht en PSV fans de KNVB een verlies maakt van ? 100.000 op de wedstrijd. Ook de naamgever van de wedstrijd schijnt te beseffen dat de erewedstrijd zijn doelstelling voorbij is geschoten en heeft zich voor de zoveelste keer bij de KNVB afgemeld.




Tags

knvb koeman utrecht booy erwin foeke kesler aantreden boycot boycotten combivervoer cruijf erewedstrijd halfvol jaarbeurs kaartenverdeling naamgever nos protestactie ring roerend supportersschare twente utrechtse vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage