Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij over externe financiering transfers Kezman en Van Bommel

11 augustus 2003 11:16

Verslaggever: RvW

Voorzitter Van Raaij ging vandaag in het Brabants Dagblad in op de berichten over externe financiering van transfers van huidige PSV'ers. Hoeveel er met extern geld gefinancierd is wilde de PSV voorzitter niet kwijt. Wel dat Kezman en Van Bommel deels met extern geld zijn aangetrokken. Van met name de eerste was dat wel bekend. Volgens de PSV voorzitter is van de 30 miljoen gulden voor Kezman, 1/3 gefinancierd door externe financiers. Inmiddels heeft PSV zo'n 12 miljoen afgeschreven op de spits, waardoor er nog een waarde van zo'n 8 miljoen gulden openstaat naast de externe financiering. Van een eventuele verkoop van Kezman zou 2/3 van de opbrengst in ieder geval voor PSV zijn, waarvan de afschrijving dus nog betaald moet worden. Daarnaast gaat de PSV voorzitter er vanuit dat de externe financiers de gelden weer direct beschikbaar zouden stellen voor een vervangende aankoop bij een vertrek van Kezman.

Lees het gehele artikel: Brabants Dagblad

Meer op




Tags

kezman financiering bommel raaij brabants gulden afschrijving vervangende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman