Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 'gelijkspel niet rampzalig'

15 augustus 2003 23:12

Guus Hiddink liet na afloop weten zich gestoord te hebben aan het feit dat de ploeg niet doordrukte na de 1-0. Volgens de PSV voetbalden een aantal bepalende spelers in die fase achteruit in plaats van door te drukken. "Dat heeft me mateloos gestoord". Het gelijke spel op zich, vond de PSV coach niet zo erg. "Dat is niet rampzalig. Roda JC heeft een goede ploeg, die zeker thuis heel sterk is en veel punten zal halen. Ook vorig seizoen hadden we het heel moeilijk. We hebben het schlemielig uit handen gegeven. Dat herstelden we wel in de tweede helft. Maar bij de seizoensopening moet je de drie punten mee naar huis nemen en dat had ook zeker gekund."




Tags

hiddink bepalende doordrukte herstelden mateloos roda schlemielig seizoensopening voetbalden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte