Transparent
Inloggen
Sluiten

Arnesen: "de ervaren spelers moeten het doen"

28 augustus 2003 17:58

Verslaggever: BvT

In een strak georganiseerde chatsessie op de site van de UEFA, beantwoordde Frank Arnesen een uur lang vragen van fans en andere belangstellenden over verschillende onderwerpen. Een selectie uit de antwoorden:

Uiteraard kwam allereerst de loting van PSV aan bod. De manager Voetbalzaken in Eindhoven denkt dat PSV zeer gelijkwaardig is aan AEK en Monaco en mag strijden om de tweede plek achter Deportivo, dat hij iets beter inschat: "PSV heeft een fifty-fifty kans om door te gaan, Deportivo 75%". Arnesen vervolgt: "Het zal vooral van de ervaren spelers moeten komen; Waterreus, Ooijer, Vogel, Van Bommel en natuurlijk Kezman zullen PSV naar een hoger niveau moeten tillen. Als het fout gaat geef ik ook hun de schuld". De kans om de Champions League te winnen schat de Deen in op 10%: "zeg nooit nooit".

Vooral naar de uitwedstrijd in Athene kijkt Arnesen uit: "de ambiance daar is geweldig. In 1992 verloren we daar met 1-0, maar wonnen we thuis toch nog met 3-0 om door te gaan. Faber en Waterreus waren er toen ook al bij, maar ik weet niet of AEK ook nog spelers uit die tijd onder contract heeft".

Over mogelijke transfers van Kezman en Van Bommel gaf de Deen aan het opmerkelijk te vinden dat geen enkele club zich had gemeld voor de Joegoslaaf. Maar vooral in de hoop Van Bommel te behouden voor PSV, vertelde hij met een glimlach zijn telefoon uit te zetten tot de transferdeadline maandag verloopt. Verder ging het nog even over de wens van PSV te gaan naar een Europese competitie en om de wereldkalender van het voetbal te herschikken. Morgen om 14:00 neemt, Didier Dechamps, de manager van AS Monaco, plaats in de chat van de UEFA.

Meer op




Tags

arnesen bommel aek deportivo kezman monaco uefa waterreus beantwoordde belangstellenden chat chatsessie dechamps didier faber gelijkwaardig glimlach herschikken inschat joegoslaaf ooijer opmerkelijk schat strak tillen transferdeadline verloopt vogel wereldkalender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage