Transparent
Inloggen
Sluiten

Deportivo en AEK niet ontevreden met loting

28 augustus 2003 19:48 - UEFA.com

Verslaggever: RvW

Net als PSV zijn ook Deportivo la Coruna en AEK Athene niet ontevreden met de resultaten van de loting. De president van Deportivo La Coruna liet weten na een aantal slechte lotingen nu tevreden te zijn met PSV en AEK Athene totdat Monaco er in de poule werd bijgeloot. "Maar dat team speelt open voetbal zodat wij ook zelf ons eigen spel kunnen spelen". Volgens de coach van AEK Athene zijn er in de poule geen duidelijke favorieten. "We hebben in het verleden tegen PSV en Monaco gespeeld en Deportivo heeft de afgelopen jaren egelmatig tegen Griekse teams gespeeld. Het afgelopen seizoen hebben we laten seizoen op hoog niveau mee te kunnen spelen in de Champions League en ik denk dat dat ook dit seizoen mogelijk is."

Meer op UEFA.com




Tags

aek deportivo coruna monaco bijgeloot egelmatig favorieten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte