Transparent
Inloggen
Sluiten

Forumavond Supportersvereniging

29 augustus 2003 19:33

Verslaggever: Jan F

Gisteravond had de supportersvereniging, na een jaar weggeweest te zijn weer een forumavond georganiseerd, met als onderwerp de voorbereiding, en uiteraard de Champions League loting. Van PSV zijde waren aanwezig Kasper Bogelund, Dennis Rommedahl en Joop Hiele, gespreksleider was Peter de Bruin van Omroep Brabant.

De opkomst was met 50 man vrij mager te noemen. Het eerste gedeelte van de avond ging zoals gezegd over de voorbereiding van PSV op het komende seizoen. Hoofdvraag was uiteraard of de voorbereiding zoals die nu gedaan is niet een te zwaar spoor op de spelers getrokken heeft, zware wedstrijden, veel reizen, geen tijd voor ontspanning.
Dennis Rommedahl: "Mij persoonlijk is deze voorbereiding me goed bevallen, want met alle respect naar de amateurclubs waar we normaal ons wedstrijdritme proberen op te doen, hadden we nu echte tegenstand, en daarom wordt je gelijk op scherp gezet."

Over het inpassingsproces van nieuwe spelers waren zowel Kasper, Dennis en Joop het unaniem eens. PSV is een fijne club en de onderlinge sfeer draagt zeer zeker bij in het moeilijke proces om je in een groep thuis te voelen, en daardoor sneller op niveau te presteren. Voor de pauze werden er nog enkele vragen gesteld, echter waar het de JC schaal betrof hield men zich (tactisch) op de vlakte.

Vanuit de zaal kwam verder nog de vraag, waarom de echte trouwe supporter niet een beetje tegemoet gekomen kon worden door PSV. Dit met betrekking tot de echte die-hards die onder barre omstandigheden naar b.v. Kiev meereizen. Zij moeten (willen) vaak onder barre omstandigheden hun club steunen, en aangezien het om een relatief kleine groep gaat zou PSV best wel wat meer mogen doen. Ook hierop kwam geen uitgesproken antwoord.

Al met al was het een matig geslaagde avond, met een matig affiche. Volgens veel aanwezige supporters had er meer op de actualiteit ingespeeld kunnen worden en werden hete hangijzers teveel geschuwd. Al met al geen opmerkelijke uitspraken, maar aan de "Kevin Hofland-bar" was het nog best goed toeven!

Meer op




Tags

forumavond supportersvereniging barre joop kasper rommedahl actualiteit affiche bar bogelund bruin geschuwd geslaagde gespreksleider hangijzers hards hiele hofland hoofdvraag inpassingsproces kiev mager meereizen opkomst pauze spoor toeven trouwe unaniem vlakte wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage