Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV stuurt scout naar training FC Twente

30 augustus 2003 08:03

PSV heeft gisteren een scout naar de laatste training van FC Twente gestuurd om onder andere te kijken wie Ramzi in de basisopstelling vervangt. Vandereycken gaf aan een zelfde type speler als Ramzi op te kunnen stellen of een heel ander systeem te gaan spelen. De verdedigers Grujic en Allach zijn bij FC Twente terug van een blessure en tegen PSV weer inzetbaar. Van der Weerden was wat grieperig, maar zal waarschijnlijk wel tegen zijn oude club kunnen aantreden. PSV Huurling Ten Rouwelaar en oud PSV-er Gakhokidze staan in de basis. Voor Bj?rn van der Doelen is dat nog maar de vraag tenzij hij degene is die Ramzi gaat vervangen. Naast Ramzi ontbreken Jochemsen en doelman Rahkamaa wegens blessures.




Tags

ramzi twente stuurt aantreden allach gakhokidze grieperig grujic jochemsen rahkamaa rouwelaar vandereycken weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte