Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV niet in de problemen tegen FC Twente; 0-2 zege

30 augustus 2003 21:21

PSV is zaterdagavond totaal niet in de problemen gekomen tegen FC Twente. Zonder echt goed te spelen stond de ploeg al na een half uur spelen op 0-2 via Kezman en Rommedahl. Op dat moment was de wedstrijd al beslist en was het slechts wachten totdat PSV verder uit zou lopen. PSV ging daar echter onzorgvuldig mee om, waardoor het bij 0-2 bleef.

Na een kwartier spelen kwam PSV op een 0-1 voorsprong. Na een pass van Van Bommel lobde Mateja Kezman de bal vanuit een moeilijke hoek schitterend hoog over keeper Ten Rouwelaar die kansloos was. Kezman was in die gase zeer scherp en schoot ook de 0-2 binnen. De bal werd echter vanwege buitenspel afgekeurd, een beslissing die fel bekritiseerd werd door de PSV'ers. Na een half uur spelen zette Kezman met een prachtig boogballetje Rommedahl vrij voor de keeper. De Deen wipte de bal mooi over de uitlopende Ten Rouwelaar en kon de bal vervolgens simpel binnenlopen. PSV raakte in het vervolg tot twee keer toe het houtwerk. Een voorzet van links van Rommedahl werd door Kezman op de lat gekopt. Arjen Robben, dit keer minder op dreef, schoot na een actie de bal hard op de paal. Datzelfde overkwam De Jong nadat hij een voorzet uit de lucht plukte en in de verre hoek keihard op de paal schoot.

Daarmee heeft PSV zonder voluit te moeten gaan toch het vooraf altijd als moeilijk bestempeld duel simpel weten te winnen.




Tags

kezman rommedahl twente rouwelaar arjen binnenlopen bommel boogballetje dreef gase houtwerk jong lobde lucht mateja onzorgvuldig robben uitlopende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte