Transparent
Inloggen
Sluiten

Bogelund naar huis wegens blessure; Kritiek op Rommedahl

6 september 2003 11:29

Verslaggever: RvW

Kasper Bogelund zal de interland van de Denen van aanstaande woensdag tegen Roemenie aan zich voorbij moeten laten gaan. De Deense rechtsback verliet vandaag het trainingskamp, aldus de Deense bond. Hij kampt met een liesblessure.

Dennis Rommedahl zal komende interland opnieuw niet in de basis beginnen. Net als de voorgaande duels krijgen Gronkjaer en Jorgensen de voorkeur op de flanken. Rommedahl ligt de laatste interlands uberhaupt niet erg goed in Denemarken. De negatieve reacties van de fans in Eindhoven lijken wel overgeslagen te zijn naar Denemarken. De snelle aanvaller van PSV werd diverse malen door het thuispubliek uitgefloten. In B.T. liet Rommedahl weten zich inmiddels niet meer druk te maken over de fluitconcerten aan zijn adres. "De mensen denken maar wat ze willen. Ik doe mijn best voor het nationale elftal, meer kan ik niet doen."

Meer op




Tags

rommedahl bogelund denemarken adres flanken fluitconcerten gronkjaer jorgensen kasper liesblessure malen overgeslagen roemenie trainingskamp uitgefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte