Nederland verslaat Oostenrijk; tweede interland voor Robben

6 september 2003 22:29

Het Nederlands elftal won zaterdagavond met 3-1 van Oostenrijk. Van der Vaart voor rust en Kluivert en Cocu na rust waren de doelpuntenmakers voor de ploeg van Dick Advocaat. In de eerste helft had het Nederlands elftal het moeilijk tegen het stugge Oostenrijk. Met de meer opportunistische Van Hooijdonk ging het in de tweede helft beter. Van Bommel, terug in de basis, speelde een zeer behoorlijke interland. Arjen Robben mocht 18 minuten voor tijd invallen. Dat betekende zijn tweede interland en zijn eerste officiele wedstrijd voor Oranje. Ooijer en Waterreus kwamen niet in actie.