Servie & Montenegro uitgeschakeld na gelijkspel tegen Italie

10 september 2003 22:45

Verslaggever: RvW

Servie & Montenegro is definitief uitgeschakeld voor deelname aan het Europees Kampioenschap. In eigen huis wist het Italie op een gelijkspel te houden, maar dat was niet voldoende. Wel stelde het daarmee een feestje van Italie uit. Mateja Kezman stond in de basis, maar werd na een uur spelen gewisseld voor Ljuboja. Op dat moment stond het 0-1 voor de Italianen door een goal van Inzaghi. Na een knap offensief kwam de thuisploeg 8 minuten voor tijd terug via een goal van Sasa Ilic. Tot een verdiende overwinning kwam het vervolgens niet meer voor Servie & Montenegro. In de eerste helft had Kezman diverse doelpogingen, maar kon hij niet tot scoren komen.