PSV wint nipt van Hoek in oefenduel

2 mei 2000 22:57

Verslaggever: NvdL

PSV heeft vanavond het oefenduel in en tegen Hoek nipt met 3-2 gewonnen. PSV had gisteren een rustdag na het kampioensfeest van zondag, vandaag stonden enkelen van hen dus weer op het veld.

PSV begon met de volgende spelers aan het duel:
Lodewijks/ V.d. Weerden/ Valckx(!)/ Nikiforov/ Dirkx/ van Bommel/ Stinga/ Kolkka/ Rommedahl/ Bruggink/ Bouma

Opvallend was vooral de plek voor Valckx in de basis. De verdediger die na dit seizoen zijn actieve loopbaan beeindigt en in de thuiswedstrijd tegen NEC over twee weken afscheid neemt van het Eindhovense publiek, speelde dus weer een duel voor PSV.

PSV stond bij rust nog met 2-1 achter, na een achterstand van 2-0. Bouma scoorde voor rust de aansluitingstreffer. In de tweede helft zette Bruggink met 2 goals, waaronder ??n uit een vrije trap, de achterstand alsnog om in een overwinning.