[CL-tegenstanders] Puntverlies voor Monaco en AEK Athene; Deportivo La Coruna aan de kop

13 september 2003 21:53

De tegenstander van PSV aanstaande woensdag in de Champions League Monaco liep zaterdagavond puntverlies op. De koploper van de Franse competitie kwam uit tegen de nummer 4 Lille niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ludovic Giuly scoorde vlak voor rust de openingstreffer voor Monaco. 18 minuten voor tijd schoot Mantchev de gelijkmaker binnen. Morientes maakte zijn debuut in het elftal van Monaco. Hij werd een kwartier voor tijd gewisseld.

Opstelling Monaco: Flavio Roma, Hassan El Fakiri, Patrice Evra, Julien Rodriguez, S?bastien Squillaci, Lucas Bernardi, Ludovic Giuly, J?r?me Rothen, Vassilis Zikos, Fernando Morientes (Dado Prso '75), Emmanuel Adebayor

Ook AEK Athene liep puntverlies op. Uit bij Iraklis Saloniki werd het 2-2. Grigoris Georgatos en Kostas Katsouranis scoorden voor de ploeg uit Athene.

DEportivo La Coruna staat met het volle puntenaantal van 9 punten uit 3 wedstrijden aan kop in de Spaanse competitie. De ploeg won uit met 1-2 van Sevilla door doelpunten van Pandiani en Tristan.