Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: wel willen maar niet kunnen

17 september 2003 23:20

"We willen allemaal wel heel veel" aldus Hiddink "maar op dit niveau speel je tegen ploegen die van wanten weten. Als je internationaal meewilt moeten alle posities dat brengen wat je vraagt. Iedereen zal op niveau moeten zijn bij ons, anders kom je in de problemen. Natuurlijk is dit heel teleurstellend. Je hoopt op een vol resultaat in de eerste thuiswedstrijd en als dat niet lukt dan maar een half resultaat."

Naast het feit dat een aantal mensen niet het gewenste niveau kon brengen, waren er opnieuw de foutjes waar Hiddink al een jaar op hamert. Zo was de opstelling van enkele spelers bij de vrije trap waaruit de eerste goal kwam niet goed volgens de PSV coach. "Je ziet ook de angst bij een aantal spelers die niet gewend is om elke wedstrijd op niveau te spelen." Hiddink had vooraf een belangrijke rol toegedicht aan de flanken, maar dat kwam er totaal niet uit. "Als je wat wilt op niveau heb je weinig geduld. Maar met hele jonge jongens zoals Robben heb je geduld nodig. Die gaat nu even door een moeilijke fase."

Hiddink was blij dat AEK - Deportivo in de slotfase nog op 1-1 kwam. "We moeten nu fris naar de andere wedstrijden gaan, het is niet anders."




Tags

hiddink aek deportivo flanken foutjes meewilt robben toegedicht wanten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte