Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans houden vertrouwen in Koreanen

19 september 2003 17:15

Verslaggever: BvT

Waar in de media de Koreanen van PSV soms al helemaal afgeschreven worden, houden de supporters van PSV, die Lee en Park wekelijks zien spelen, vertrouwen in de beide spelers. Linksback Young-pyo Lee staat bij ongeveer tweederde van de fans in de basis als zij de opstelling mochten bepalen; Park bij iets minder dan de helft. Maar ook Park's populariteit stijgt nog altijd.

Lee staat met zijn 66,5% vrij vast in de ideale basiself, Park staat hiervoor ook te dringen en bedreigt Vennegoor of Hesselink (slechts 34,1%, maar vaker genoemd als aanvaller) en Dennis Rommedahl (68,0%). Op basis van de opstellingen die gedurende de laatste 2 maanden zijn ingestuurd, staan beide Koreanen in de basis (klik hier). Wil je jouw mening doorgeven en Hiddink adviseren, ga dan naar het favoriete opstellingen script.

Vanavond om 22:50 in Studio Sport ontmoeten PSV's Koreanen de Feyenoorder Song, de onomstreden rechtsback van Feyenoord, in de aanloop op Feyenoord-PSV.

Meer op




Tags

koreanen park lee feyenoord opstellingen basiself bedreigt doorgeven hesselink hiddink ingestuurd populariteit pyo rommedahl song tweederde vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte