Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman:"Van Hooydonk blijft bij Vitesse"

4 mei 2000 00:44

Verslaggever: NvdL

Vitesse-coach Koeman heeft vanavond in het TV-Programma Barend en van Dorp verklaard dat Pierre van Hooydonk bij Vitesse blijft. PSV trainer Gerets heeft zijn interesse in de spits, als vervanger voor van Nistelrooy, niet onder stoelen of banken gestoken, maar na de blessure van van Nistelrooy is PSV in financi?le moeilijkheden geraakt en lijkt een koop van de international van de baan.

"Van Hooydonk blijft bij Vitesse, als van Nistelrooy niet geblesseerd was geraakt waren we hem waarschijnlijk kwijt geweest, maar PSV heeft zich nu niet gemeld voor de spits", aldus Koeman.

Eerder, nog voor het drama rond van Nistelrooy, zei Koeman dat een transfer van de spits bespreekbaar was, maar de situatie rondom de eventuele overgang is nu veranderd.

Meer op




Tags

koeman vitesse hooydonk nistelrooy baan barend bespreekbaar dorp drama gerets moeilijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage