Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink deelt complimenten uit

21 september 2003 16:47

Guus Hiddink was na afloop erg tevreden met de overwinning van PSV. "Er is uitstekend gereageerd op alle fronten op het debacle van afgelopen woensdag. Dat is een compliment aan de ploeg. De enige aanmerking die ik moet maken is dat de ploeg Feyenoord af en toe de schijn gaf terug te kunnen komen in de wedstrijd doordat aanvallen soms niet goed werden uitgespeeld. Als je naar de open kansen kijkt had het 2-5 of 2-6 moeten zijn, ervanuitgaande dat je niet alle open kansen afmaakt.

Volgens Hiddink is met de overwinning het duel tegen Monaco niet weggespoeld. "Ik kan niet zeggen dat het lek nu boven is. Maar we vervielen nu gelukkig niet in angst, Dat gebeurde woensdag wel, nu veel minder. dat wil ik absoluut niet zien." Hiddink was ook tevreden met de reacties van zijn spelers na Monaco. "We hebben afgesproken direct na wedstrijden waarbij het verkeerd gaat niet te reageren. Donderdag gebeurde dat alsnog door bijvoorbeeld Kezman. "Ik heb daar geen enkele moeite mee, als daar respect uitspreekt. Hij legde de vinger op de pijnlijke plek, dat is goed. Vervolgens nam hij de ploeg vandaag op sleeptouw."




Tags

hiddink monaco debacle ervanuitgaande feyenoord fronten kezman vervielen weggespoeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage