Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste competitiethuisnederlaag in 10 maanden

27 september 2003 22:20

Verslaggever: BvT

De ongelukkige nederlaag tegen AZ in het Philipsstadion vanavond, is de eerste competitiethuisnederlaag sinds 17 november vorig jaar. Toen was het Feyenoord, dat PSV met 1-2 wist te verslaan. De laatste keer dat AZ wist te winnen in Eindhoven was in het seizoen 1981/1982. Destijds werd het 2-4.

Ondanks de nederlaag blijft PSV wel bovenaan staan in de eredivisie, net boven AZ op doelsaldo. Morgen kan Ajax de kop weer overnemen, als het Willem II in eigen huis verslaat. De Tilburgers kunnen zelf ook gedeeld aan de leiding komen als zij in de Arena winnen. Het doelsaldo van Willem II is echter v??l slechter dan dat van de andere clubs bovenin.




Tags

competitiethuisnederlaag arena eredivisie feyenoord philipsstadion tilburgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte