Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma PSV in voorbereiding op Depor

28 september 2003 12:43

Verslaggever: RvN

Zondag werkt PSV de laatste training thuis af in voorbereiding op het Champions League-duel tegen Deportivo La Coru?a. De wonden van de nederlaag zullen snel gelikt moeten worden om vervolgens de energie direct te richten op het duel tegen de Spanjaarden. PSV mag niet verliezen in Spanje wil het in de race blijven. Maandagmorgen vertrekt de selectie uit Eindhoven met een charter naar Spanje. Daar zal PSV rond het middaguur aankomen waarna het intrek zal nemen in Meli? Hotel Maria Toots. De persconferentie van Javier Irureta staat voor 12.30 uur op het programma. De persconferentie van Guus Hiddink om 18.00 uur voorafgaand aan de training in het stadion van Deportivo La Coru?a (18.30 uur).

Meer op




Tags

coru depor deportivo charter gelikt hiddink intrek irureta javier maria meli middaguur toots wonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte