Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Netwerk introduceert nieuwe chatbox

28 september 2003 12:53

Verslaggever: BvT

PSV Netwerk introduceert vandaag de nieuwe PSV Netwerk Chatbox. Fans van PSV kunnen via dit kanaal 24 uur per dag chatten over de club. Dit vormt een aanvulling op de forums, die voor een iets langzamere en duurzamere soort van communicatie zijn bedoeld. De chat is te bereiken via een webapplet en ook via IRC (zie onder).

Tijdens de wedstrijd is het niet toegestaan om op het forum te chatten over de wedstrijd. Daarvoor is het forum niet geschikt en dat geeft teveel belasting op de server. Tijdens de wedstrijd verwijzen we dan ook iedereen door naar de PSV Chatbox. De chatbox is ondergebracht in het Forum, zodat hij meer onder de aandacht staat en ook gedurende de week meer bezoek trekt. Het is de bedoeling om de forum te gebruiken voor discussies en de chatbox voor chatten.

Klik hier als je via IRC wilt chatten, of als je misschien wilt helpen als Operator in de chat.

Meer op




Tags

chatbox chatten introduceert chat irc belasting duurzamere kanaal langzamere ondergebracht operator server verwijzen webapplet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage