Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: dit is een finale

29 september 2003 19:51

Guus Hiddink betitelde tijdens de persconferentie in Spanje de Champions League wedstrijd tegen Deportivo la Coruna als een finale voor PSV ondanks het feit dat er nog vier duels te spelen zijn. Dit heeft uiteraard te maken met de eerste thuisnederlaag tegen Monaco. Hiddink liet weten benieuwd te zijn of zijn spelers zullen vechten of weg zullen lopen voor die finale. Hij hoopt dat de ploeg zich zal willen revancheren voor de slechte prestatie tegen Monaco en vooral dat ze nu wel zonder de angst in de benen zullen spelen.

Door de nederlaag is de druk op de spelers veel hoger dan als er wel punten gehaald waren. "Nu staat het water PSV al tot de lippen" aldus Hiddink. "PSV zal een goed resultaat moeten halen en moeten scoren". Hiddink liet zich ook ontvallen dat zijn geduld nu echt opraakt."PSV moet namelijk niet een voortkabbelend, voortsudderend en voorspelbaar cluppie worden". De Eindhovenaren zullen niet zo aanvallend spelen als in de comptitie, daarvan lijkt vennegoor of Hesselink het slachtoffer te gaan worden. Toch wil Hiddink de Spanjaarden daar aanpakken waar ze het zwakst zijn, dat lijkt het geval op de vleugels.

Hiddink waarschuwde dat het in Riazor altijd erg moeilijk voetballen is, hetgeen hij wist uit zijn verleden. Hij roemde DEpor om de sterke verdediging en om de uitstekende middenvelder Juan Carlos Valer?n.




Tags

hiddink monaco carlos comptitie coruna depor deportivo hesselink ontvallen opraakt revancheren riazor roemde slachtoffer thuisnederlaag valer vennegoor voorspelbaar voortkabbelend voortsudderend waarschuwde water zwakst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage