Transparent
Inloggen
Sluiten

Ooijer herovert plaats in favoriete opstelling

5 oktober 2003 21:06

Verslaggever: BvT

Na een matige seizoenstart is PSV's Amsterdammer Andr? Ooijer langzaamaan weer bezig zich te bewijzen, in de ogen van de supporters. Steeds meer fans zetten de verdediger in hun favoriete opstelling. Op dit moment verdient Ooijer volgens 63,4% van de fans een basisplaats; hij verdringt daarmee Young-pyo Lee (63,2%) uit de basis.

Door de terugkomst van Ooijer in het centrum, verhuist Wilfred Bouma naar links in de ideale opstelling. Op basis van de meest recent ingevulde opstellingen, is de verwachting echter dat de geblesseerde Bogelund moet vrezen voor zijn basisplaats als hij terugkeert. Ooijer komt dan op rechts, naast in het centrum Hofland en Bouma en toch weer Lee op links.

Elders in het elftal blijven de keuzes van de fans ongeveer gelijk. Enige opvallende verschuiving verder is dat Vennegoor of Hesselink weer iets vaker de voorkeur krijgt boven Park. Hij versterkt daarmee zijn basisplaats. Klik hier om de ideale opstelling volgens de fans te bekijken.

Meer op




Tags

ooijer bouma herovert lee bogelund hesselink hofland ingevulde opstellingen park pyo seizoenstart vennegoor verdringt verschuiving wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman