PSV 2 blijft op 1-1 steken tegen Ajax

8 mei 2000 20:02

PSV 2 is vanmiddag op de Herdgang op een 1-1 gelijkspel blijven steken. De wedstrijd werd in tegenstelling tot wat we eerder vermelden al om 15.15 uur gespeeld. Het kampioenschap dat PSV de afgelopen week wist te behalen kon niet echt omgezet worden in een feestje door Ajax in eigen huis te verslaan. Al na 20 seconden kreeg Ajax een penalty. De bal van Wamberto wist Mike Franks, penaltykiller bij uitstek, te stoppen. PSV kwam nog wel op een voorsprong door een goal van de Roemeen Ovidiu Stinga in de 2e minuut via een rebound na een bal van Bogelund die op de paal belandde. Maar het moest vervolgens toezien hoe de jonge Ajacied Longuet 5 minuten later de 1-1 maakte. Ook voor Ajax 2 stond er eigenlijk niets meer dan eer op het spel. Het tweede elftal van de Amsterdammers staat roemloos in de middenmoot.