Transparent
Inloggen
Sluiten

Plan tot ontvoering Mateja Kezman

16 oktober 2003 12:25

Verslaggever: NvdL

Op een persconferentie in het PSV-stadion heeft de Eindhovense politie zojuist bekendgemaakt dat afgelopen zondag een 59-jarige verdachte uit Arnhem is aangehouden, die wordt verdacht van poging tot ontvoering van PSV's spits Mateja Kezman. Sinds zaterdag beschikte de politie over gegevens dat de spits doelwit zou zijn van een ontvoering in ruil voor losgeld. De verdachte heeft volgens de politie banden met het Servische criminele circuit. Afgelopen zondag is de spits zelf op de hoogte gebracht, vandaag is ook de rest van de selectie geinformeerd.

De verdachte is inmiddels overigens weer vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Een rechercheteam van twintig man is nog druk bezig met de zaak. Men besloot de informatie echter al naar buiten te brengen, omdat de verwachting was dat een en ander toch niet meer geheim te houden was.

Mateja Kezman, die nu 24 uur per dag onder bewaking staat, besloot in samenspraking met Hiddink en enkele specialisten voorlopig zijn normale dagelijkse bezigheden aan te houden. Trainingen, wedstrijden en de behandeling door de KNVB-tuchtcommissie van zijn rode kaart uit de wedstrijd tegen ADO komen dus waarschijnlijk niet in gevaar.

Meer op




Tags

kezman mateja ontvoering aangehouden ado arnhem beschikte bewaking bewijs bezigheden circuit criminele doelwit hiddink knvb losgeld poging rechercheteam ruil samenspraking tuchtcommissie verdacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage