Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman mogelijk toch tegen Ajax

17 oktober 2003 19:18

Verslaggever: NvdL

Zoals reeds eerder gemeld gaat PSV in beroep tegen de schorsing van drie wedstrijden, waarvan ??n voorwaardelijk, van spits Mateja Kezman. Onduidelijk was nog wanneer dit beroep zou dienen. Volgens het NOS Sportjournaal is de behandeling van zijn zaak vastgesteld op komende dinsdagavond. Dan zit Kezman samen met PSV echter in Athene voor het Champions League duel met AEK. Volgens de NOS stuurt PSV er op aan dat er volgende week geen andere afspraak te maken zou zijn en de spits zodoende, in afwachting van zijn beroep, niet alleen het duel tegen Heerenveen kan spelen, maar ook de topper tegen Ajax van volgende week zondag.

Meer op




Tags

kezman beroep nos aek heerenveen mateja sportjournaal stuurt topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte