[CL-tegenstanders] Rutten ziet AEK Athene winnen in uitduel

18 oktober 2003 21:02

In de generale repetitie van AEK Athene zag assistentcoach Fred Rutten de komende Champions League tegenstander knap winnen. Uit bij Aris Saloniki won de ploeg met 1-2. Op slag van rust kwam de ploeg op voorsprong via een doelpunt van Konstatinidis. Vlak na rust bracht Lazanas Aris Saloniki langszij. Liberopoulos besliste 5 minuten later de wedstrijd echter voor de Champions League tegenstander van PSV.

In Frankrijk had Monaco het moeilijk. Door een late goal van Giuly speelde het echter met 1-1 gelijk tegen Auxerre en behield het de koppositie.