Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel in teken van Mateja Kezman

18 oktober 2003 21:21

Het duel tussen PSV en SC Heerenveen stond zaterdagavond in het teken van Mateja Kezman. Na alle gebeurtenissen van afgelopen week waren alle schijnwerpers natuurlijk op de topscorer van PSV gericht. De PSV supporters gaven hem morele steun met spandoeken in zijn eigen taal en ondersteunende spreekkoren. Van te voren hadden die geplande acties op het PSV forum al ruime aandacht gekregen in de media. Als extra sfeermiddel maakten fans op de Noordtribune met rode en witte vlaggen de tekst KEZMAN.

De aanvaller van PSV kwam er in de wedstrijd niet al te veel aan te pas. dat kwam ook vooral door Heerenveen dat zeker in de eerste helft het veld heel kort hield. Daarom werd de topscorer erg weinig bereikt. In de zevende minuut kreeg hij wel een unieke kans om PSV bij zijn eerste balcontact op voorsprong te zetten. Robben zette hem op knappe wijze vrij voor de goal, Kezman schoot de bal echter op keeper Vonk. 12 minuten voor tijd kwam de bevrijdende treffer er toch. Na een voorzet van rechts kon hij volledig vrij van dichtbij inkoppen.

Dat was zijn negende competitiedoelpunt van het seizoen in 8 wedstrijden, nadat hij al drie wedstrijden (AZ, Deportivo la Coruna, ADO Den Haag) droog had gestaan.




Tags

kezman mateja heerenveen topscorer ado balcontact bevrijdende competitiedoelpunt coruna deportivo droog inkoppen noordtribune robben sfeermiddel spreekkoren tekst vlaggen vonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte