Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB wil na kritiek Koeman Kezman-zaak snel afhandelen

20 oktober 2003 10:48 - ANP

Verslaggever: MP

De beroepscommissie tuchtzaken van de KNVB wil nog deze week de strafzaak tegen PSV-spits Mateja Kezman afhandelen. Een woordvoerder van de voetbalbond liet maandag weten dat het niet de bedoeling is om de kwestie "over het weekeinde" heen te tillen. "We proberen maandag een datum te prikken voor eind deze week", aldus de zegsman. Hij reageerde hiermee op pittige kritiek van Ajaxtrainer Ronald Koeman maandag in De Telegraaf.

Voor Ronald Koeman was de mogelijke inzetbaarheid van Kezman aanleiding te spreken van competitievervalsing. 'Zoiets mag de KNVB niet toestaan. De beroepscommissie van de KNVB moet voor deze topper gewoon later in de week bij elkaar komen als Kezman terug is in Nederland. Het is professioneel voetbal. Het zou van amateurisme bij de KNVB getuigen als de reden van uitstel is dat de beroepscommissie alleen dinsdag bij elkaar kan komen.' aldus de oud-PSV-er in het landelijke ochtendblad.

Meer op ANP




Tags

knvb kezman koeman beroepscommissie ajaxtrainer amateurisme competitievervalsing getuigen kwestie mateja nederland ochtendblad prikken strafzaak telegraaf tillen toestaan topper tuchtzaken uitstel weekeinde zegsman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage