Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: winst was cruciaal voor aansluiting en voor aanzien

22 oktober 2003 00:54

Guus Hiddink sprak na afloop over een cruciale overwinning, zowel voor de aansluiting in de poule als voor het aanzien van PSV in Europa, en dat is ook niet onbelangrijk. "In de eerste helft hebben we ons teveel laten terugdringen. Geen uitgespeelde kans weggegeven, maar de dreiging was er wel. Het doelpunt van Lucius kwam dan ook op een uitstekend moment. Lucius buitte die mogelijkheid goed uit. Dat kan hij, het veld oversteken en er dan snel bij zijn. Daarna hebben we het beter gespeeld. Alleen is de score veel te laag uitgevallen. We zijn zeer nonchalant met de mogelijkheden omgesprongen. Kleine details die ons in de eerste twee wedstrijden in het nadeel speelden, deden dat nu in ons voordeel"

Hiddink wilde niet veel horen over de zwakte van de tegenstander. Dat is typisch Nederlands. Na een overwinning moet er gesproken worden over hoe zwak de tegenstander is. Je moet niet alles over-relativere. Deportivo la Coruna speelde hier gelijk, wij komen karig weg met 0-1. Daar moet je blij mee zijn. Als we winnen zijn we tevreden." aldus Hiddink.




Tags

hiddink lucius buitte coruna deportivo dreiging karig nonchalant omgesprongen oversteken relativere zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage