Transparent
Inloggen
Sluiten

Scheidsrechter Braamhaar trekt ook boetekleed aan

26 oktober 2003 18:49

Scheidsrechter Braamhaar heeft toegegeven het eens te zijn met Hiddink en Ronald Koeman dat hij de 1e helft de wedstrijd korter had moeten houden. De perikelen van Koeman om Kezman geschorst te krijgen en de reactie van Hiddink daarop om de zaak met o.a. van der Vaart te vergelijken, hadden duidelijk hun uitwerking in het veld. De elleboogstoot van Ibrahimovic die er toe leidde dat Hofland groggy en uit zijn mond bloedend van het veld moest en de uitgestoken arm van Van Bommel waar Van der Vaart tegenaan liep, heeft Braamhaar naar eigen zeggen niet kunnen zien.

"Ik dacht dat het allemaal wel meeviel en wilde het duel een echte wedstrijd laten worden, dat ligt nu eenmaal in mijn aard. Ik leg normaal veel verantwoordelijkheid bij de spelers, maar dat ging nu duidelijk niet. Het was mijn eerste topper en jammer genoeg is die niet goed uitgepakt." aldus de scheidsrechter. Braamhaar repte na de topper ook van een trend. "Schijnbaar hoort het gedrag van spelers, zoals we dat in deze wedstrijd hebben gezien, tegenwoordig bij het voetbal. Acceptatie en respect zijn niet meer aanwezig. Natuurlijk ben ik er om een duel strak te houden en dat heb ik niet goed gedaan. Maar het is ook een kwestie van normen en waarden bij spelers. En dat heb ik te weinig gezien in dit duel."




Tags

braamhaar boetekleed hiddink koeman topper vaart acceptatie bloedend bommel elleboogstoot groggy hofland ibrahimovic kezman korter kwestie mond perikelen repte strak trend uitwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis