Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessureleed bij PSV

27 oktober 2003 23:11

Verslaggever: NvdL

Erwin Koeman was vanavond te gast bij Studio Voetbal van de NOS en gaf een update over het blessureleed bij PSV. Hij blikte somber vooruit op het duel tegen NAC van komend weekend. Ooijer heeft last van zijn schouder nadat hij in de wedstrijd tegen Ajax geblesseerd moest uitvallen en het is onzeker of hij in het weekend weer van de partij is. Ook Hofland moest nadat hij in aanraking kwam met de elleboog van Zlatan geblesseerd het veld verlaten. Ook voor hem komt NAC wellicht te vroeg.
Het slechtste nieuws was er echter over Van Bommel. Het spelen met de liesbreuk is duidelijk niet goed bevallen en Koeman gaf aan dat wellicht overwogen wordt de middenvelder alsnog met spoed te laten opereren.

Kezman is zoals bekend geschorst voor het duel.

Meer op




Tags

blessureleed koeman nac bommel elleboog erwin hofland kezman liesbreuk nos ooijer schouder spoed zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte