Transparent
Inloggen
Sluiten

Gino Coutinho niet zeker van plaats onder de lat

29 oktober 2003 22:45

Net als bij PSV en FC Den Bosch lijkt ook bij NAC voor Gino Coutinho geen toekomst als 1e keeper in het verschiet te liggen. De momenteel geblesseerde onbetwiste nummer ??n, Gabor Babos, verlaat NAC aan het eind van het seizoen. Als vervanger zijn de namen van Aerts, De Vlieger en Sinouh al genoemd. Voor de tot de winterstop geblesseerde Hongaar heeft NAC met Arno van Zwam ook al een directe concurrent voor de oud-PSV-er gehaald. De ervaren keeper die in 2001 uitgeroepen werd tot beste keeper van de Japanse competitie debuteerde dinsdag zeer verdienstelijk met Jong NAC. Of Coutinho net als tegen NEC en ADO Den Haag ook tegen zijn oude club onder de lat staat, is nog maar de vraag.




Tags

coutinho nac gino ado aerts babos gabor hongaar jong sinouh verdienstelijk verschiet vlieger zwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte