[CL tegenstanders] Goede zeges voor AEK en AS Monaco

2 november 2003 10:46

Verslaggever: MP

De tegenstander van PSV aanstaande woensdag in de Champions League heeft de laatste wedstrijd voor de ontmoeting met de Eindhovenaren gewonnen. PAOK Saloniki moest er thuis met 3-1 aan geloven. Na de snelle treffer van Lyberopoulos vergrootte Ioannis Okkas de marge een half uur voor tijd. POAK kwam nog terug tot 2-1 maar invaller Vassilios Lakis zorgde in de laatste minuut ervoor dat AEK voor het eerst sinds 31 augustus weer eens een thuiswedstrijd won.

Opstelling AEK: Mihailidis; Kappos, Moras, Kostenoglou, Georgeas; Zagorakis, Katsouranis, Rusev, Konstantinidis (76? Lakis); Okkas (90? Nalitzis), Lyberopoulos N. (84? Tsiartas)

AS Monaco is door een 4-2 overwinning op Le Mans drie punten uitgelopen op Olympique Marseille dat verloor van Girondins de Bordeaux. In het Stade Louis II opende Morientes na vijf minuten de score. Vijf minuten later stond de titelpretendent tegen de degradatiekandidaat met 2-1 achter. Door eigen doelpunten van Cousin en Molefe en een treffer van Squillaci halverwege de tweede helft stelden de Monegasken orde op zaken tegen de hekkensluiter.

Deportivo La Coru?a is door een doelpuntloos gelijkspel tegen het laaggeklasseerde Real Murcia de koppositie kwijtgeraakt aan Real Madrid.