Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil Lamey betrekken bij transfer Bosschaart; concurrentie Man. United

3 november 2003 01:25 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: MP

Omdat PSV nauwelijks geld heeft om te investeren en zelfs de opbrengst van een toekomstige miljoenentransfer van Kezman meteen teruggaat naar de sponsors, die in de zomer van 2000 in de Servische spits investeerden, wil PSV de nu al aan FC Utrecht verhuurde Lamey betrekken bij het aantrekken van Bosschaart. Het gerucht dat Lucius zal worden betrokken bij een transfer van Pascal Bosschaart van zijn oude club FC Utrecht, wordt door manager Frank Arnesen stellig ontzenuwd. "Dan denken we aan spelers als Michael Lamey, die nu al aan Utrecht is verhuurd. Niet aan Theo Lucius. Hij is nu te belangrijk voor PSV." aldus Arnesen.

Naast Feyenoord heeft PSV in de dans om de gunsten van Pascal Bosschaart nu ook concurrentie gekregen van Manchester United. Gisteren meldde Martin Ferguson, zoon van manager Sir Alex, zich namens de Engelse topclub in de Galgenwaard om de linksbenige back/middenvelder te bekijken.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

bosschaart lamey utrecht arnesen lucius pascal dans ferguson feyenoord galgenwaard gunsten investeerden kezman michael miljoenentransfer ontzenuwd sir sponsors stellig teruggaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage