Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV-NEC

13 mei 2000 10:36

Verslaggever: RvW

Zondagmiddag om 14.30 uur speelt de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in het Philips Stadion tegen NEC. De wedstrijd staat volledig in het teken van het afscheid van Luc Nilis en Stan Valckx bij PSV. In het Eindhovens Dagblad laat Gerets weten dat Valckx niet in de basisopstelling staat, omdat de wedstrijd voor NEC nog van belang is en PSV niet aan competitievervalsing wil doen. Valckx zou er alleen inkomen als de stand bij de wedtsrijd van MVV dat rechtvaardigt.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Buiting. Aan Eindhovense kant is naast Bruggink ook Nikiforov geschorst wegens zijn gele kaart tegen Sparta. Van Nistelrooy, Faber en Addo staan uiteraard nog steeds geblesseerd aan de kant.

NEC, dat aan een gelijkspel genoeg zou hebben om zich te handhaven in de hoogste klasse mist o.a. Maes, Rossei, Mikhalevitch, Oosterhof en de gebroeders Van Putten.

Meer op




Tags

valckx voorbeschouwing addo bruggink buiting competitievervalsing faber gebroeders gerets maes mikhalevitch nikiforov nilis nistelrooy oosterhof putten rechtvaardigt rossei sparta wedtsrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage