Transparent
Inloggen
Sluiten

Ooijer: overtuigende overwinning

5 november 2003 23:29

Andre Ooijer was na afloop zeer content met de tweede Champions League zege op rij van PSV. "Het was een overtuigende overwinning. Je wint gewoon en dat was het doel." Daarmee zette hij vervolgens de verslaggever nog even te kakken. "Ik ben gewend dat jij het weer negatief wilt maken".

Ooijer speelde voor de gelegenheid op het middenveld. "Dat was nodig voor het elftal, want we misten ook Mark nog eens. Op deze positie moet je overal zijn en tien minuten voor tijd zat ik dan ook helemaal stuk." Van zijn schouderprobleem had hij ogenschijnlijk geen last meer. "Gelukkig heeft niemand daar iets van gemerkt vanavond. Het is moeilijker voor mij om een week niets te doen dan de hele wedstrijd te spelen.

"Tegen Monaco wordt het moeilijk, maar we moeten nu eerst naar komend weekend kijken. Dat is nu het belangrijkste."




Tags

ooijer kakken monaco schouderprobleem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord hendrikus jong kern kroes lozano oost pepi praag ramalho ruilen sandler schouten seat skipper sparta til tillman utrecht veerman voorkennis